EersteJaarsWeekend

Plan je vakantie goed en start je studententijd tijdens ons fantastische EJW!

Wij willen graag benadrukken dat het EersteJaarsWeekend geen ontgroening is waarbij je persoonlijk vernederd wordt. Het doel van het EJW is om een leuke en gezellige tijd te hebben met je aankomende studiegenoten.

Tijdens het weekend zijn er veel verschillende activiteiten georganiseerd. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, staat hier alvast een kleine selectie:

    • Crazy 37: Uitdagingen door het centrum van Delft heen.
    • Sportmiddag: Neem het met je mentorgroepje op tegen anderen bij verschillende sporten!
    • Bier Cantus: Zing mee met welbekende nummers onder het genot van een biertje of frisdrank.
    • Feest met live band: De band die dit jaar zal optreden wordt binnenkort bekend gemaakt..
    • Commissie dag: Leer alle commissies en disputen van de VSV Leonardo da Vinci kennen tijdens het spelen van kleine samenwerkings-spellen.

Aansluitend aan het EJW zal ook dit jaar weer de OntvangstWeek beginnen, beter bekend als OWee. Samen met je mentorgroepje van het EJW, leer je gedurende deze week de stad en het studentenleven in Delft kennen. Wij raden je dan ook aan om je zowel voor het EJW als de OWee in te schrijven. Meer informatie over de OWee is te vinden op www.owee.nl.

VSV ‘Leonardo da Vinci’

De Vliegtuigbouwkundige Studievereniging ‘Leonardo da Vinci’, opgericht in 1945, is de vereniging van studenten Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek in Delft. Met een ledenaantal van 2300 en meer dan 200 actieve leden die onderdeel zijn van verschillende commissies en disputen, is de VSV de grootste vliegtuigbouwkundige studievereniging in de Benelux. De vereniging wordt aangestuurd door een groep van zeven studenten, die hun studie een jaar hebben stopgezet om zich volledig in te kunnen zetten voor de vereniging.

De commissies en disputen organiseren gedurende het hele jaar een scala aan excursies, lezingen, feesten, diners en borrels. De VSV biedt een uitstekende mogelijkheid om in contact te raken met het bedrijfsleven, bijvoorbeeld tijdens de studiereis of het jaarlijks georganiseerde symposium. Daarnaast heeft de VSV onderwijscommissies, die inspraak hebben in het onderwijsprogramma en doen aan kwaliteitszorg. Bovendien geeft de VSV ieder jaar een jaarboek uit en vier keer per jaar de Leonardo Times.

Nieuwe Locatie: Breda Airport

Dit jaar zal voor het eerst het eerstejaarsweekend plaatsvinden op International Airport Breda (Ook wel bekend als Seppe Airport). Ons kampterrein zal onder de ‘final approach’ zijn, waardoor we een mooi uitzicht hebben op alle landende vliegtuigen. Op dit terrein is er genoeg ruimte om lekker te kunnen sporten, spelletjes te doen en een goed feest te bouwen met je medestudenten!